• sq
 • en
 • mk
[email protected] +389 76 23 23 23

Кои сме ние

Мегапласт Ролета е приватна компанија која работи во Република Македонија односно во Скопје и други градовите низ Македонија.

Мегапласт Ролета започна со работа во 1990 година, како мал индивидуален бизнис, да го продолжи успешниот тренд на развој и проширување на својот бизнис, со што стана лидер во обезбедувањето на квалитетни улоги во смисла на континуирано исполнување на потребите и преференциите на клиентите, како и обезбедување соодветни избори за да ги исполнат нивните барања.

Мегапласт Ролета се занимава со производство, продажба и монтажа на сите видови ролети и завеси. Мегапласт Ролета нуди широк асортиман на класични и модерни модели. Квалитетот на нашите производи е уникатен и докажан.
Деловната филозофија на нашата компанија се потпира на обезбедување квалитетни производи и професионални услуги за да обезбеди природна соработка со нашите клиенти во задоволување на нивните потреби и барања.

Што нудиме?

Мегапласт Ролета нуди широк спектар на ролетни и завеси:
 • Надворешни алуминиумски ролетни
 • Надворешни ролетни од алуминиум за над прозорци
 • Надворешни пластични ролетни
 • Надворешни ролетни за над прозорци од пластика
 • Венецијанки од алуминиум
 • Венецијанки од дрво
 • Вертикални завеси
 • Завеси од текстил
 • Завеси од бамбус
 • Завеси Зебра
 • Врати хармоника

Продажно место

Pika e shitjes 1
Rr. Mbretëresha Teutë
Mitrovicë, Republika e Kosovës
Tel: +386 (0) 49 157 416, +377 (0) 44 157 416
E-mail: [email protected]

Pika e shitjes 2
Rr. Dëshmorët e Kombit, afër shkollës së Policisë
Vushtrri, Republika e Kosovës
Tel: +386 (0) 49 112 611

Pika e shitjes 3
Mitrovicë - Vushtrri
Tel: +377 (0) 44 157 416

Зошто да не одберете нас

 • Загарантиран квалитет

  Нашата посветеност за задоволување на клиентите, нудејќи квалитетни производи, е суштински дел од нашата деловна активност.
 • Стручен кадар

  Стручниот персонал ангажиран во нашата компанија е столб на развојот на нашата компанија и гаранција за успех за нашиот бизнис.
 • Модерна технологија

  Нашите производи се произведени под високи работни услови со квалитетни машини од најновите технолошки достигнувања.