• sq
 • en
 • mk
[email protected] +389 76 23 23 23

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Ако сакате вашиот дом да биде свеж и елегантен, изберете ги убавите и квалитетни ролетни и завеси на Roleta Megaplast мк. Квалитетот на нашите производи е уникатен и докажан. Нашиот квалитет е гаранција за вашето задоволство. Вашето задоволство е мотив за нашиот успех.
Повеќе

Загарантиран квалитет

Нашата посветеност за задоволување на клиентите, нудејќи квалитетни производи, е суштински дел од нашата деловна активност.

Стручен кадар

Стручниот персонал ангажиран во нашата компанија е столб на развојот на нашата компанија и гаранција за успех за нашиот бизнис.

Модерна технологија

Нашите производи се произведени под високи работни услови со квалитетни машини од најновите технолошки достигнувања.

Производи

 • Венецијански ролетни

  Еден од најраспространетите видови на ролетни во светот, со голем број бои и дизајни за вашиот вкус. Обезбедете заштита од сончева светлина во текот на летото и прилагодување на природната светлина според вашите желби.
 • Надворешни ролетни

  Овие ролетни се со висок квалитет и се користат како заштита од топлина, снег и мраз. Тие се непропустливи на зрачење, можноста за нивно отстранување и кражба е нула.
 • Вертикални завеси

  Тие се вистинскиот избор за прозорци со височина. Многу практични и лесени за употреба. Покрај тоа, тие директно влијаат на декор на вашата соба или објект.
 • Ролер завеси

  Тие се многу корисни завеси кои ви нудат заштита од прекумерна светлина во текот на денот, исто така, обезбедуваат приватност во вашата соба. Различни бои и дизајни прават избор според вашиот вкус.
 • Врати хармоника

  ПВЦ хармонични врати (пластика) со различни димензии и бои, итн.
 • Подвижни стакла

  Ние ви гоносиме најновиот производ за вашите домови, станови и простории. Со новиот подвижен систем на прозорци за затворање на вашите балкони и тераси не нарушувајќи ја архитектурата на зградата, но ја штити вашата околина во текот на 4 сезони во годината.
 • Улогата на инсектите

 • шатори

Понуда

Погледнете производи за 2013 година

Следете не на Фејсбук