• sq
 • en
 • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16

Kush jemi ne?

Roleta Megaplast është kompani private e cila vepron në Republikën e Kosovës, përkatësisht në qytetet Mitrovicë, Vushtrri, Prishtinë dhe në gjithë Kosovën edhe jashtë saj.

Roleta Megaplast ka filluar veprimtarinë e saj afariste në vitin e 1990, si biznes i vogël individual, për të vazhduar pastaj trendin e suksesshëm të zhvillimit të saj dhe zgjerimit të afarizmit, duke u bërë kështu lider në fushën e ofrimit të roletave cilësore në drejtim të plotësimit të vazhdueshëm të nevojave dhe preferencave të klientëve, si dhe ofrimit të zgjedhjeve relevante për plotësimin e kërkesave të tyre.

Roleta Megaplast merret me prodhimin,shitjen dhe montimin e të gjitha llojeve të roletave dhe perdeve. Roleta Megaplast ofron një asortiment të gjerë të modeleve si klasike ashtu edhe moderne. Cilësia e produkteve tona është unike dhe e dëshmuar.
Filozofia afariste e kompanisë sonë mbeshtetet në ofrimin e produkteve cilësore dhe shërbimeve profesionale për të siguruar një bashkëpunim të natyrshëm me klientët tanë në drejtim të plotësimit të nevojave dhe kërkesave të tyre.

Çka ofrojmë ne?

Roleta Megaplast ofron nje gamë të gjerë të roletave dhe perdeve:
 • Roleta te jashtme nga alumini
 • Roleta te jashtme mbi dritare nga alumini
 • Roleta te jashtme nga plastika
 • Roleta te jashtme mbi dirtare nga plastika
 • Veneciane nga alumini
 • Veneciane nga druri
 • Perde vertikale
 • Perde nga tekstili
 • Perde nga bambusi
 • Perde Zebra
 • Dyer harmonike

Ku gjindemi?

Pika e shitjes 1
Rr. Mbretëresha Teutë
Mitrovicë, Republika e Kosovës
Tel: +386 (0) 49 157 416, +377 (0) 44 157 416
E-mail: [email protected]

Pika e shitjes 2
Rr. Dëshmorët e Kombit, afër shkollës së Policisë
Vushtrri, Republika e Kosovës
Tel: +386 (0) 49 112 611

Pika e shitjes 3
Mitrovicë - Vushtrri
Tel: +377 (0) 44 157 416

Pse ne?

 • Cilësi e garantuar

  Përkushtimi ynë për të siguruar kënaqësinë e klientëve, duke ofruar produkte cilësore është pjesë thelbësore e veprimtarisë sonë afariste.
 • Staf profesional

  Stafi profesional i angazhuar në kompaninë tonë jane shtyllë e fortë e zhvillimit të kompanisë sonë dhe garancë e suksesit për afarizmin tonë.
 • Tenkologji moderne

  Produktet tona prodhohen nën kushte të larta të punës me makina cilësore të avancimeve të fundit teknologjike.