• sq
  • en
  • mk
[email protected] +389 76 23 23 23

Подвижни стакла

Ние ви гоносиме најновиот производ за вашите домови, станови и простории. Со новиот подвижен систем на прозорци за затворање на вашите балкони и тераси не нарушувајќи ја архитектурата на зградата, но ја штити вашата околина во текот на 4 сезони во годината.