• sq
  • en
  • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16

Xhama lëvizës

Ju sjellim produktin më të ri për shtepitë, banesat dhe lokalet tuaja. Me sistemin e ri të xhamave lëvizës mbyllja e ballkoneve dhe terasave tuaja nuk prish arkitekturën e ndërtesës mirëpo mbron ambientin tuaj brenda 4 stinëve të vitit.

POROSIT ONLINE XHAMA LËVIZËS!