• sq
 • en
 • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16

RISI! RISI! XHAMA LËVIZËS

Mbroni ballkonet dhe terasat tuaja në 4 stinët e vitit me xhama lëvizës

XHAMA LËVIZËS PËR SHTËPI, BANESA DHE RESTAURANTE

Mbyllja e ballkoneve dhe terasave tuaja me sistemin e ri të xhamave nuk e prish arkitekturën e ndërtesës.

PERDE VERTIKALE

Perde vertikale që shtëpia juaj të qëndrojë e freskët

ROLETA VENECIANE

Roleta veneciane si gjithmonë përshtatën në çdo dritare të shtëpive tuaja.

PERDE ZEBRA

Modeli më i ri i perdeve ZEBRA, u jep bukuri dhe freski shtëpive tuaja.

Roleta të përhapura gjithandej

Roleta veneciane me një numër të madh të ngjyrave dhe dizajneve që do të përshtaten me shijën tuaj.
Shumë praktike dhe të lehta për përdorim. Përveq kësaj ndikojnë drejtpërdrejtë edhe në dekorin e dhomës apo objektit tuaj.

MIRËSEVINI!

Nëse dëshironi që shtëpia juaj të jetë e freskët dhe elegante, zgjedhni roletat dhe perdet e bukura dhe cilësore të Roleta Megaplast. Cilësia e produkteve tona është unike dhe e dëshmuar. Cilësia jonë garancë e kënaqësisë tuaj. Kënaqësia juaj motiv për suksesin tonë.
Më shumë

Cilësi e garantuar

Përkushtimi ynë për të siguruar kënaqësinë e klientëve, duke ofruar produkte cilësore është pjesë thelbësore e veprimtarisë sonë afariste.

Staf profesional

Stafi profesional i angazhuar në kompaninë tonë jane shtyllë e fortë e zhvillimit të kompanisë sonë dhe garancë e suksesit për afarizmin tonë.

Tenkologji moderne

Produktet tona prodhohen nën kushte të larta të punës me makina cilësore të avancimeve të fundit teknologjike.

Produktet

 • Roleta veneciane

  Një ndër llojet më të përhapura të roletave në botë, me një numër të madh të ngjyrave dhe dizajneve për shijën tuaj. Mundësojnë mbrojtje nga rrezet e diellit gjatë verës dhe rregullim të ndriqimit natyrorë sipas dëshirës.
 • Roleta të jashtme

  Këto rolete janë të një kualiteti të lartë dhe përdoren si mbrojtje nga nxehtësia, bora dhe ngricat. Janë jo të rrezatueshme, mundësia për heqjen dhe vjedhjen e tyre është zero.
 • Perde vertikale

  Janë zgjedhja adekuate për dritare me lartësi të madhe. Shumë praktike dhe të lehta për përdorim. Përveq kësaj ndikojnë drejtpërdrejtë edhe në dekorin e dhomës apo objektit tuaj.
 • Perde roller

  Janë perde mjaft të përdorshme që ju ofrojnë mbrojtje nga drita e tepërt gjatë ditës, gjithashtu ofrojnë intimitet në dhomën tuaj. Ngjyrat dhe dizajnet e ndryshme mundësojnë zgjedhje sipas shijës tuaj.
 • Dyer harmonike

  Dyer harmonike nga PVC (plastika) me dimensione dhe ngjyra të ndryshme etj.
 • Xhama lëvizës

  Ju sjellim produktin më të ri për shtepitë, banesat dhe lokalet tuaja. Me sistemin e ri të xhamave lëvizës mbyllja e ballkoneve dhe terasave tuaja nuk prish arkitekturën e ndërtesës mirëpo mbron ambientin tuaj brenda 4 stinëve të vitit.
 • Roleta kundër insekteve

 • Tenda

Oferta

Shiko produktet për vitin 2013

Pëlqeje Roleta Megaplast në Facebook