• sq
  • en
  • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16

Roleta veneciane

Një ndër llojet më të përhapura të roletave tek ne dhe në botë, me një numër të madh të ngjyrave dhe dizajneve që do të përshtaten me shijën tuaj. Mundësojnë mbrojtje nga rrezet e tepërta të diellit gjatë verës dhe rregullim të ndriqimit natyrorë sipas dëshirës.

POROSIT ONLINE ROLETA VENECIANE!