• sq
  • en
  • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16
Tags: ,

Perde roller

Janë perde mjaft të përdorshme që ju ofrojnë mbrojtje nga drita e tepërt gjatë ditës, gjithashtu ofrojnë intimitet në dhomën tuaj. Ngjyrat dhe dizajnet e ndryshme mundësojnë zgjedhje sipas shijës tuaj.

POROSIT ONLINE PERDE ROLLER!