• sq
  • en
  • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16
Tags: ,

Perde vertikale

Janë zgjedhja adekuate për dritare me lartësi të madhe. Shumë praktike dhe të lehta për përdorim. Përveq kësaj ndikojnë drejtpërdrejtë edhe në dekorin e dhomës apo objektit tuaj.

POROSIT ONLINE PERDE VERTIKALE!