• sq
  • en
  • mk
[email protected] +386 (0) 49 15 74 16

Roleta të jashtme

Këto rolete janë të një kualiteti të lartë dhe përdoren si mbrojtje nga nxehtësia, bora dhe ngricat. Janë jo të rrezatueshme, mundësia për heqjen dhe vjedhjen e tyre është zero.

POROSIT ONLINE ROLETA TË JASHTME!